Zsongó Bárka Egyesület | Nyitogató napközis tábor kistiniknek
1335
post-template-default,single,single-post,postid-1335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge

Nyitogató napközis tábor kistiniknek

Nyitogató napközis tábor kistiniknek

Egy különleges tábor 8-12 éveseknek július 13-17-ig minden nap 9-16 óráig.
A tábor neve is különleges: világra szemet nyitogató, önmagunkat nyitogató és tabukat nyitogató tábor.
A tábor 5 napját a mai kiskamaszokat foglalkoztató kérdések és problémák köré szerveztük: Félelmek, humor, kapcsolatok, kommunikáció, önmagam.
Milyen ijesztő dolgok vannak a nagyvilágban, körülöttünk? Te mitől félsz a legjobban? Mi a vicces? Mi a gúny, a bántó humor? Milyen az igaz barátság? Tudunk egymással beszélgetni a szerelemről, szexről? Voltál már kiközösítve? Mi a szeretet-nyelved? Miért értjük gyakran félre egymást? Én mondjam másképp? És ha igen, hogyan? Mik az értékeim? Mik a gyengéim?
Az Évkerék tábor hagyományait követve beszélgetünk, drámajátékozunk, művészeti alkotásokkal foglalkozunk. Megnézzük, hogy ezekre a kérdésekre adnak-e választ a mesék, mítoszok.
A témához kapcsolódó filmeket is nézünk majd, és persze a kézműveskedés sem marad el, csak egy kicsit átalakul: élőben számítógépes játékot készítünk, ahol a hős legyőzi félelmeit, paródiát készítünk, szeretemmagam-tükröt, a tulajdonságaimat rejtő én-kockát.
Ahol a téma úgy kívánja két korcsoportban dolgozunk majd a gyerekekkel.
Jelentkezés: zsongobarka@gmail.com
Szeretettel várunk: Hankovszky Dóra és Torda Molnár Enikő

Helyszín: Agárdi Közösségi Ház
További információ a táborról: https://zsongobarka.hu/wp-admin/post.php?post=1323&action=edit